Billentyűs hangszerek, ének - Hegyi Károly

Sziasztok, Hegyi Károlynak hívnak, én vagyok a PANNÓNIKUM együttes billentyűse. Korábban a SIC DICUNT, a H - 599 és a HISTORICA zenekarokban dolgoztam, egyben alapító tagja is voltam ezeknek a formációknak. Fő célom a magyar történelem eseményeinek megéneklése és a hozzá kapcsolódó életérzés közvetítése rock formájában. A téma meghatározza azt a szellemiséget, amelyet eddigi pályafutásom során is igyekeztem hűen közvetíteni. Bízom benne, hogy dalaim üzenete és zeném méltó módon képviseli ezt.

Ének - Ráduly Levente

Székelyudvarhelyről származom, zenei pályafutásom is itt kezdődött. A Hard Laws nevű zenekarba énekest kerestek és Slayer (Szabó Levente) barátom rábeszélt, próbáljam ki magam. Azóta 2000-ben Erdélyből átköltöztem az anyaországba, és több zenekarban is énekeltem. 2002-ben a sors elém tette a Szkítia zenekart, ami akkor még egy kezdetleges együttes volt. Az azóta eltelt 14 év alatt főleg velük léptem fel, és sokan onnan ismerhetnek engem, de megfordultam, és tagja voltam 6 évig a Hatvani, hard rockot játszó Treff zenekarnak is. A zenén kívül a másik nagy szenvedélyem a motorozás. Kilenc éve kiléptem néhány barátommal a Nemzeti Érzelmű Motoros egyesületből és közösen megalapítottuk a Szkíta motoros baráti kört. Azóta rendületlenül tesszük a dolgunkat, ami a szívünkben van, a hazánkért, a gyermekeinkért, az Őseink miatt. Tisztelem Őseim hagyatékát és tisztelem a jelenben élő honfitársaimat, akikben van kurázsi, és ki mernek állni hazájukért, családjukért, akiknek lelkülete élő, magyar és emberi. Épp ezért vállaltam el Hegyi Károly és Gönci Apuka György felkérését, mert itt szívekre, emberekre, tiszta energiákra találtam. A PANNÓNIKUM zenekar azt képviseli, amit szeretek! A rockzenét ötvözi a magyar történelem eseményeinek megéneklésével. A sors elvette tőlem azt, kit a legjobban szerettem, és a tűzet, ami ég bennem zenével tudom enyhíteni. Kinyílnak még a kapuk ,és fény árad újra a szívre!

Basszusgitár - Szabó Ferenc

Szabó Ferenc vagyok, Budapesten születtem. Zenei pályafutásom jó néhány saját, és feldolgozás zenekar után, a H-599 együttes tagjai közé vezetett. Ez a zenekar több dolog miatt is emlékezetes marad számomra! Itt tértem át először 6 húrról 4-re (később 5-re), az első erdélyi utam is a zenekarhoz fűződik, és itt ismertem meg, olyan embereket, akik a továbbiakban is fontos társai lettek zenei életemnek! Az viszont biztos, hogy a Magyarsággal, és a magyar történelemmel kapcsolatos gondolataimat, érzéseimet ez az időszak markánsan meghatározta! A következő állomás az Álomút zenekar, ahol már volt szerencsém együtt zenélni Ráduly Leventével, és természetesen, a H-599-ből ismert Szilágyi Attilával. Ezt követően egy kissé lágyabb vizekre evezve jött a Zaphod zenekar, ahol ismét csak a tagok egyéb elfoglaltságai, kötelezettségei tartós szünetre kényszerítettek minket! Ezen a ponton jött egy kis csönd, maradtak a régi társakkal való "garázs zenélések", mígnem elértünk 2016 tavaszára, mikor is érkezett egy megkeresés, hívás egy rég nem látott zenésztárstól, Hegyi Károlytól. A történet további alakulását meg már együtt írhatjuk...

Dobok - Sinka György

Budapesten születtem 1985-ben. Zenei pályámat az Útonállók zenekarban kezdtem 17 évesen, majd a H-599 zenekarban folytattam. Az említett zenekarban ismertem meg Karcsit és Ferit , akiket a mai napig nem tudok lerázni magamról. :) A H-599- ben eltöltött 3 év után egy könnyedebb műfajban próbáltam ki magam ,amely azóta is meghatározza a stílusomat illetve játékmódomat. (Zaphod) Eme zenekar sajnos feloszlott, miután pár évig nem nagyon ültem a hangszer mögött. 2016 óta vállaltam beugrósként fellépéseket, majd 2017 decemberében lettem a Pannónikum dobosa. A zenei alapokat, zenei hozzáállásomat illetve a dobtudásom javát Bordás József tanítványaként sajátítottam el. A mai napi hálás vagyok, azért amit ő adott. A második tanárom a mai napig Halász Máté (Mary Popkids). 2010-ben vettem feleségül csodálatos társamat, Kingát, aki aktív tagja zenei életemnek is. 2014-ben született tündéri kislányunk Luca, azóta kerek a világom.

Gitár - Kosztin László